Kompanitë telefonike në Shqipëri çdo vit dhe më shumë po rrisin çmimet e ofertave të telefonit duke u bërë të papërballueshmë. Të shumtë kanë qënë qytetarët shkodranë të cilët janë ankuar në lidhje me këtë gjë.Ata e cilësojnë absurditet faktin që edhe pse rriten çmimet, ulen ofertat dhe shërbimet e tyre.

Shqetësues është fakti që në Shqipëri askush nuk i kontrollon kompanitë telefonike në mënyrë që të krijojnë stabilitet çmimesh për të mbrojtur konsumatorin.

 

 

Artikulli paraprakORGANIZOHET “HAPA QË SHIHEN, GJURMË QË LIHEN”
Artikulli tjetërPD SHKODËR VOTON PËR KRYESINË E RE TË DEGËS