Qytetarët e kanë mirëpritur realizimin e projektit për vendosjen e semaforëve në qytetin e Shkodrës. Të pyetur nga Star Plus, qytetarët shkodran e kanë konsideruar si një projekt tejet të rëndësishëm dhe të domosdoshëm për qytetin e Shkodrës.

Qytetarët shprehen se vendosja e semaforëve në Shkodër do të ketë një efekt pozitiv në uljen e aksidenteve.

Semaforët do të vendosen në 2 prej shesheve kryesore të qytetit të konsideruara si zonat më të populluara në Shkodër ,“Nënë Tereza” dhe sheshi “Zogu I Parë.

Artikulli paraprakZVA URON 7 MARSIN, DITËN E MËSUESIT
Artikulli tjetërMJESHTRI I PRODHIMIT TË INSTRUMENTAVE FRYMOR