Autoriteti Rrugor Shqiptar ka deklaruar se reshjet kanë pushuar në të gjithë vendin dhe se gjatë natës është punuar me shpërndarjen e kripës për të evituar ngrica pasi temperaturat kanë qenë të ulëta.

Pas borës, rikthehen ngricat, bien deri në -11 temperaturat në qarkun e Korçës
ARRSH shpjegon se qarkullimi kryhet pa probleme në të gjitha akset nacionale.

NJOFTIMI I ARRSH

Reshjet kanë pushuar në të gjithë vendin
⚠️Gjatë natës është punuar me shpërndarjen e kripës për të evituar ngricat, pasi temperaturat kanë qenë të ulëta❄️
Qarkullimi kryhet pa probleme në të gjitha akset nacionale.

Artikulli paraprakKURSI DËMTON DHE SHEREBELËN, 20% E PRODHIMIT TË BIMËVE MJEKËSORE KA MBETUR STOK
Artikulli tjetërBE MBLEDH LIDERËT E BALLKANIT NË SHKUP, RAMA: PLANI PËR RRITJE EKONOMIKE, MBËSHTETJE E INTEGRIMIT TË PËRSHPEJTUAR TË RAJONIT