Igor Zhovkva, këshilltari diplomatik i Presidentit ukrainas Volodymyr Zelenskyy, flet me superlativa për Tiranën e cila mbajti Samitin Ukraina- Ballkani Perëndimor.

Në një intervistë për tirananews, Igor Zhovkva thotë se i pëlqeu shumë Tirana si një qytet i pastër dhe shpreson të rikthehet sërish.

“Më pëlqeu. Më kujtoi disa qytete të Ukrainës Perëndimore, si dhe disa qytete në Krime. Një qytet i bukur, i pastër, me njerëz miqësorë. Do të doja të kisha përsëri mundësi të vizitoja kryeqytetin tuaj dhe të kaloja më shumë kohë në vendin tuaj të mrekullueshëm”, deklaron Igor Zhovkva.

Artikulli paraprakBENET BECI PUBLIKON NJË PJESË TË ARTIKULLIT PËR SHKODRËN NGA REVISTA FRANCEZE
Artikulli tjetërBERISHA: NE RRITËM ME 150 PËRQIND PAGAT E MJEKËVE DHE INFERMIERËVE!