Sëmundjet kardiovaskulare çdo ditë e më tepër po prekin qytetarë të ndryshëm, ku vihet re edhe një shtim I të rinjve të prekur. Mjeku kardiolog Edi Smajlaj ka rikthyer edhe një herë vëmendjen ndaj faktorëve që ndikojnë në shfaqjen e këtyre sëmundjeve.

Mjeku thotë se aktualisht ka një rritje të ndërgjegjësimit të qytetarëve, por ka edhe probleme.

Sëmundjet kardiovaskulare janë ndër më të përhapurat tek popullata, ndërkohë që të rrezikuar kohët e fundit janë të rinjtë.

Artikulli paraprakFUSHATA PËR ZGJEDHJET E 14 MAJIT, ALIBEAJ PREZANTON STRATEGJINË E PD: DO ECIM ME VLERA SI INTEGRITETI DHE MOSBËRJA E KOMPROMISIT
Artikulli tjetërSHKODËR, MBIKALIMI QË NUK PËRDORET