DUHEN MË SHUMË KËNDE LOJRASH, HAPËSIRA TË GJELBËRTA DHE PISHINA.
Ne keto dite te nxehta te stines se veres shumica e njerezve levizin nga vendbanimi I tyre I perhershem drejt destinacioneve te ndryshme turistike megjithate ka edhe nga ato qe nuk shkojne me pushime, keta qytetare treguan per star+ se shkodra nuk ofron shume mundesi pushimi.

Nderkohe ne menyre te veqante kerkohet te kete me shume mundesi per invalidet.
Qytetare te grupmoshave te ndryshme qe u prononcuan per star+ treguan se ndjehet nevoja per krijimin e kendeve te lojrave per femije, shtimin e hapesirave te gjelberta e publike po njekohesisht te rinjte shkodrane kerkojne krijimin e pishinave publike ne pamundesi te frekuentimit te plazheve nderkohe ne menyre te veqante kerkohet me shume mundesi levizjeje dhe argetimi per invalidet.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/x6yrqNYuAhY?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHUHET GJUHËTARI BESIM BOKSHI
Artikulli tjetërARREST SHTËPIAK PËR DY HOXHALLARËT