QYTETARËT JANË TË BINDUR SE GJITHÇKA DO TË JETË PËR QYTETIN. Qytetarët e Shkodrës duket se janë mjaft optimist për sa I përket zgjedhjeve elektorale, duke u shprehur shumë të bindur se do të këtë një ndryshim të madh në vazhdim .

Të pyetur nëse kanë marrë pjesë në zgjedhje dhe nëse besojnë dhe se premtimet e bëra do të mbahen . Sic eshte bere zakon, thuajse ne cdo fushate elektorale, premtimet jane kthyer ne refren te tyre. Edhe kjo fushate kishte te sajat, por a do te mbahen apo jo kjo ngelet per tu pare, pasi pas 4 vitesh do te jene serish kandidatet ato te cilet do ti drejtohen serish ketyre votuesve.

Artikulli paraprakKVV: NË ZGJEDHJE NUK MUNGUAN FENOMENET E PALIGJSHMËRISË
Artikulli tjetërGJYKATA E APELIT KTHEN NE BURG ARBEN FRROKUN