Në 14 shkolla dhe kopshte do të rinisë procesi mësimor gjatë së martës.

Ministria e Arsimit bëri me dije shkolla ku mësimi do të nisë gjatë ditës së nesërme, ndërsa mësimi do të rifillojë të mërkurën në 4 shkolla. Shkollat që nisin mësimin ditën e martë: –

Shkolla 9-vjeçare Gjysylkane (Pezë, TIRANË QARK) – Kopshti Ndroq (Ndroq, TIRANË QARK) – Shkolla Dritas (Nj. Adm. Zall Herr, TIRANË QARK) – Shkolla Niko Hoxha (Valias, TIRANË QARK) – Xhevit Fetahu (Levan, FIER) – Bocove (Levan, FIER) – Pishe (Levan, FIER) – Cikli i Ulet Çerven (Frakull, FIER) – Cikli i Ulet Kashisht (Frakull, FIER) – Kafil Malaj (Bishan, Novoselë, VLORË) – Loni Mone (Poro, Njësia Novoselë, VLORË) – Qeriba Derri (Bashaj, Njësia Brataj, Bashkia Selenicë, VLORË) – Sadik Zotaj (Ramicë, Njësia Brataj, Bashkia Selenicë, VLORË) Ditën e mërkurë, datë 06.12.2017 do të rifillojë procesi mësimor në shkollat: – Thoma Sema (Levan, FIER) – Rakip Kryeziu (Bashkia Fier, FIER) – Ismail Qemali (Fitore, Novoselë, VLORË)

Artikulli paraprakBUSHATI NË BRUKSEL:2018 VENDIMTARE PËR RRUGËTIMIN EVROPIAN TË SHQIPËRISË
Artikulli tjetërBASHA: BE, SKEPTIK PËR NEGOCIATAT. BRUKSELI I SHQETËSUAR NGA KRIMI