I PRANISHËM DREJTORI I ALUIZNIT ARTAN LAME, AKUZON PD PËR ZVARRITJE TË PROÇESIT. Shkodra ka qenë ndalesa e radhës e drejtorit të ALUIZNIT Artan Lame për të bërë shpërndarjen e lejeve të legalizimit. Në fjalën e tij Lame u shpreh se në Shkodër janë rreth 22 mijë objekte që presin legalizimin.

Drejtori i ALUIZNIT foli edhe për zonën turistike të Velipojës. Nga ana e tij prefekti i Qarkut Shkodër Paulin Radovani u tregua kritik duke kërkuar përshpejtim të këtij procesi për Shkodrën. E pranishme ishte edhe kandidatja e PS për Bashkinë Shkodër keti Bazhdari bashkë me deputetin Namik Kopliku. Gjatë këtij aktiviteti u shpërndanë rreth 800 leje legalizimi ndërkohë që në vazhdimësi pritet që të vijohet me këto ritme.

Artikulli paraprakSHQIPËRIA DHE MALI ZI MARRËVESHJE PËR SEZONIN TURISTIK
Artikulli tjetërTONIN MARINAJ, PREZANTON PROGRAMIN PËR BASHKINË MALËSI E MADHE