Ministrja për Europën dhe Punëve të Jashtme, Olta Xhaçka përmes një mesazhi ka uruar shqiptarët për Vitin e Ri.

Në nisje të mandatit 2-vjeçar për Shqipërinë, në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, Xhaçka theksoi se vendi ynë do të kontribuojë në adresimin e çështjeve më të nxehta të sigurisë në botë.

Sipas saj, Shqipëria do ta përdorë këtë mundësi për të avancuar çështjen e Kosovës.