NË ORËN 11 TË PARADITES, SEGMENTET KRYESORE U BLLOKUAN NË SHENJË PROTESTE. Dihej prej ditesh dhe ashtu ndodhi.

Shkoder I eshte pergjigjur pozitivisht aksionit opozita te partisë Demorkatike, për te fikur makinën 5 minuta ne kundërshtim te çmimit te larte te karburantit ne vend. Pavarësisht se vemendja krysore ka qene e perqendruar ne qendër te qytetit te Shkodrës aty ku ishin edhe drejtuesit kryesore te PD-se, Star Plus ka ndjekur ne çdo kënd te Qarkut te Shkodrës, protestën e opozitës. Ne ketë mënyre, duket se qarku i Shkodrës, i është përfshire ne te gjitha zonat, protestës duke treguar kundërshtimin e tyre per taksat e larta dhe çmimin e karburanteve qe eshte me i larti ne rajon.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/6FEKkde9Y6k?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPROTESTA E PD, BLLOKOHEN RRUGËT E QYTETIT
Artikulli tjetërNAFTA, SHKODRA FIK MAKINAT