“Nga takimet me banorët dhe bizneset e rajonit nr.3, pata kënaqësinë të ndaja një pjesë të programit tonë për 4-vjeçarin në vazhdim. Më shumë investime në infrastrukturë dhe përmirësim të shërbimeve. Biznesi do të ketë mbështetjen maksimale duke ndjekur politikën e taksave të ulëta. Bashkë Fitojmë dhe i japim Shkodrës zhvillim e progres✌

#BashkëFitojmë
#votoBardhSpahia2️⃣
#votoBashkëFitojmë1️”

Artikulli paraprakVITI NIS MBARË, NË 3 MUAJ NË SHQIPËRI HYJNË 1 MILIONË VIZITORË! TURISTËT KRYESISHT NGA EUROPA, AMERIKA DHE AZIA
Artikulli tjetërMBLEDHJA E KRYESISË SË PS PËR ZGJEDHJET, RAMA: BESOJ SE DO KEMI REZULTAT QË NA SHPËRBLEN PUNËN