Ministrja Elisa Spiropali një fjalën e saj në seancën plenare bëri ironi me deputetët e opozitës për shkak të inkoherencës në lidhje me mendimin ndaj SPAK.

‘Lini akrobacitë me shpifje. A mendoni ju që i shkoni poshtë ballkonit atij të marrit, është apo nuk është organizatë kriminale SPAK? Dakord të mençurit. Se marrëzia dhe mençuria i ndan një fill i hollë. A është apo nuk është SPAK organizatë kriminale? Ne e kemi bërë shumë të qartë atë ndarje se ku fillon pushteti ekzekutiv dhe ku mbaron. Ju e keni patur drejtësinë hyzmeqare të tekave të pushtetit tuaj. Këtë përgjigje shqiptarët e kanë dhënë me votë. Të gjithë mungesën e arsyes tuaj, njëri thotë kam besim te SPAK tjetri thotë organizatë kriminale. Tjetri zoti Basha pa lexuar fare sapo është ngritur nga gjumi thotë po lironi ato që janë dënuar nga GJKKO.

Meqë ne në publik duam të çojmë mesazhet e duhura ka ardhur ky draft që na keni penguar për 4 muaj të votojmë. I keni hequr të drejtën qindra familjeve të kenë pranë të afërmit e tyre. Nuk na keni dhënë mundësinë për 4 muaj rresht. Patjetër duhet ta bëjmë çdo vit. Politika e re nuk duhet ndikuar nga e vjetra vetëm burg. Shkoni aty ku viktima tuaja ju akuzojnë për shpifje dhe jepni përgjigje. Nenet nuk parashikojnë për interpelanca as trillet dhe fantazitë. E keqja e Shkodrës nuk ju del, por e keqja e Shkodrës ka dalë.’, thotë Spiropali.

Artikulli paraprakALIBEAJ: NUK IU HAPET BARKU PËR TË BURGOSURIT, POR PO AMNISTOHENI NGA SPAK
Artikulli tjetërARMË ‘MADE IN ALBANIA’ BRENDA VITIT 2030?