Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse Maria Zakharova tha se vendimi i liderëve të Bashkimit Evropian për të pranuar Ukrainën dhe Moldavinë si kandidatë për anëtarësim do të ketë pasoja negative.

“Duke vendosur për t’i dhënë Ukrainës dhe Moldavisë statusin e vendeve kandidate, Bashkimi Evropian konfirmoi se vazhdon të shfrytëzojë në mënyrë aktive CIS (Komunuelthin e Shteteve të Pavarura) në nivel gjeopolitik, në mënyrë që ta përdorë atë për të frenuar Rusinë. Ata nuk mendojnë për pasojat negative të një hapi të tillë”, tha Zaharova.

Artikulli paraprak“KRIMINELËT SHQIPTARË JANË POZICIONUAR NË VENDET E ORIGJINËS”, RAPORTI I SHISH: KANË KRIJUAR KONTAKTE TË DREJTPËRDREJTA ME PRODHUESIT E DROGËS!
Artikulli tjetër“RUSIA NA KA VJEDHUR PAQEN”, ZELENSKY: TË VENDOSUR PËR TË FITUAR!