FINALIZOHET PROJEKTI I MINISTRISË SË BRENDSHME DHE ARSIMIT ME SHKOLLAT. Eshte finalizuar projekti i ministrise se brendshme dhe asaj te arsimit per perfshirjen e femijeve te shkollave ne politikat sensibilizuese kunder substancave psikotrope. Drejtoria e policise Shkoder ne bashkepunim me dar shpallen sot punimet me te mira dhe shkollat fituese.

Rreth 20 shkolla te qarkut te shkodres ishin pjese e projektit te Ministrise se Brendshme dhe asaj te Arsimit per tejcimin e mesazheve sensibilizuese kunder duhanit, alkolit dhe droges ne strukturat shkollore. Punimi me i mire u shpall ai i shkolles “Zemra e Krishtit” nderkaq edhe te tjera shkolla u vleresuan per punimet e tyre

Artikulli paraprakSTERKAJ: NË SHKODËR REZULTATIN DO TA SHIHNI NË 21 QERSHOR
Artikulli tjetërKATEGORIA E PARË, ADA NË DY NDESHJET E MBIJETESËS