Artikulli paraprak2016-ta, TAKSAT DHE TARIFAT PËR SHKODRËN NË “TONIGHT”
Artikulli tjetërLU: DREJTËSIA PARËSORE PËR SHBA-TË. EKZISTOJNË DISA LIDHJE MES POLITIKËS DHE KRIMIT