Suida Kuka emerohet drejtore e operatorit te kujdesit shendetesor rajoni verior! Post qe me heret u mbajt nga Astrit Beci!

Ndersa Suida Kuka per me shume se 1 vit ishte drejtore e njesise vendore te kujdesit shendetesor, institucion ky i cili aktualisht eshte pa titullar!

Artikulli paraprakMOSKA: NUK DO TA DUROJMË ANËTARËSIMIN NË NATO TË FINLANDËS DHE SUEDISË
Artikulli tjetërAMBASADORJA KIM: SHQIPËRIA MODEL, DOLI NGA SHTYPJA E PO KONTRIBUON PËR BOTËN. S’MUND TË KISHIM MIK MË TË MIRË