Ofrimi I shumë shërbimeve online për të reduktuar radhët dhe për të ndalur korrupsionin duket se nuk ka dhënë efektin e dëshiruar nga qeveria. Mbi 800 të verbër në qarkun Shkodër, po bien pre e skemave të korrupsionit nga disa subjekte. Këtë shqetësim e ka ngritur presidenti I shoqatës kombëtare të të verbërve “Shpresa Katolike”, Ndoc Bjeshka ndërsa tregon edhe rastet kur vetë është përballur me këtë fenomen.

Bjeshka shton se pjesa më e madhe e të verbërve nuk kanë shoqërues ndaj kanë kërkuar shërbim pranë bashkisë Shkodër.

Presidenti I shoqatës kombëtare të të verbërve “Shpresa Katolike” thotë se nëse nuk krijohet një zyrë për shërbimin ndaj kësaj kategorie, atëherë do të organizohen protesta.

 

Artikulli paraprakXHEVDET AMULI: BARDH SPAHIA KA LARGUAR DEMOKRATË NGA PUNA PËR QËLLIME POLITIKE DHE INATE PERSONALE
Artikulli tjetërDREJTORI I BUJQËSISË: FERMERËT PO PËRDOREN NGA POLITIKA