MARRIN PJESË SPORTISTË DHE NGA DIASPORA PËRVEÇ ATYRE SHQIPTARË.Në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” është duke u zhvilluar turneu ndërkombëtarë në Teniss, In Door i vetmi turne që realizohet në shqipëri në ambjente të mbyllura.

Për këtë aktivitet ka folur dhe zvënëdës drejtori i shoqatës së tenisit në Shkodër,  Gëzim Galiqi. E veçanta e këtij turneu është se në këtë vit, ndosne marrin pjesë sportistë veteranë, ka një seriozitet më të madh dhe nga sportistët nga diaspora, përveç atyre shkodranë, por dhe nga shqipëria. Për këtë organizim, vlen të përgëzohet pikrisht shoqata e tenisit e cila tashmë e ka kthyer në n jë turne të përvitshëm dhe duke I dhënë seriozitetin e duhur sportit të tenisit sidomos në qytetin e Shkodrës. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/EQHBFLpNADQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTERRITORIALJA, NË 2015-tën DO TË KETË 1785 KËSHILLTARË
Artikulli tjetërZHVILLOHET KUPA “SKENDER BILALI”