STAKA: SHFRYTËZONI SIGURIMIN VULLNETAR DHE VETËPUNËSIMIN NË BUJQËSI. Aplikimi i reformes se re territoriale perveq ndryshimeve ne aspektin territorial sjell edhe nryshime ne administrimin e dokumentacionit te njesive vendore keshtu per ti siguruar cdo banori ruajtjen e viteve te punes DRSSH ka njoftuar te gjitha njesite vendore te paraqesin dokumentacionin .

Nga ana tjeter i ben thirrje te gjithe personave qe nuk kane vitet e plota te punes te perfitojne nga sigurimi vullnetar apo nga vetepunesimi ne bujqesi. Sigurimi vullnetar apo sigurimi si i vetepunesuar ne bujqesi jane mundesi qe duhen shfrytezuar per te pasur sa me shume vite sigurimi per rrjedhoje edhe pension me te larte.

Artikulli paraprakAKADEMIA E VLLAZNISË NË FOKUSIN E “STAR SPORT”
Artikulli tjetërRRUGA E GJUHADOLIT, BASHKIA IA LË PËRGJEGJËSINË POLICISË