NDOJA: KËTË VIT KA VETËM NJË RAST POZITIV POR KA RASTE TË PATESTUARA. Te dhenat nga laboratori ku kryhet testimi per Hiv-Aids ne qytetin e Shkodres tregojne se ne dy vitet e fundit ka pasur vetem 2 raste te testimit me Hiv-Aids qe kane rezultuar pozitiv.

Ndoja ben thirrje qe sidomos te rinjte te kene kujdes per kryerjen e marredhenieve seksuale te sigurta.Ndoja tregoi per Star Plus se personat qe testohen per Hiv-Aids jane te pakte dhe se rastet e zbuluara jane koincidence pasi keto persona jane testuar per te tjera semundje prandaj ben thirrje qe te gjithe qe kane sadopak dyshime ti drejtohen testimeve te hershme per te krijuar mundesine e kurimit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/wZkRJj2U_Hg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDITA BOTËRORE KUNDËR HIV-AIDS
Artikulli tjetërAKADAMIA, VLLAZNIA ELEMINON KONKURENTËT