BAZHDARI: NJË ËNDËRR QË U KTHYE NË REALITET, FOKUS LUFTA NDAJ VARFËRISËNdihma për më të varfërit nuk mund të jepet vetëm nga shteti por edhe nga organizma të tjera, kështu deklaroi ministri Erjon Veliaj në takimin e themelimit të fondacionit “Aleanca civile drejt Integritetit”. 

 

Ky fondacion eshte nje organizate e krijuar per zbutjen e varferise ekstreme ne zonen e veriut te vendit, por edhe per t’i shërbyer promovimit dhe zhvillimit të komunitetit nëpërmjet edukimit me vlerat demokratike të Bashkimit EuropianInisiativa e pare ka qene ndihma direkte mujore per 140 familje ne Shkoder dhe krahinat perreth qe jane ne varferi ekstreme. Nderkohe qe ka nisur edhe nje bashkepunim me sherbimin social shteteror.

Nisma eshte mbeshtetur nga 200 perfaqesues te biznesit ne qytetin e Shkodres, te cilet angazhohen te mbeshtesin luften ndaj varferise ekstreme.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/RVarWFKzAIw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“PAJTOHEN” DY PARTITË PD-PS
Artikulli tjetërPse bëjme cheers