Kryetari i Partisë Social Demokrate Tom Doshi zhvilloi një takim në njësinë Postribë duke deklaruar se do të ketë një mbështetje të plotë për kandidatin e PS për bashkinë Shkodër Benet Beci në zgjedhjet vendore të 14 majit. Të pranishëm ishin edhe përfaqësues të tjerë politike të Partisë Socialiste dhe Partisë së Lirisë. Kreu i PSD Doshi kërkoi nga Postriba që të gjithë të votojnë Benet Becin…

Kryetari i PSD Doshi dha një mesazh edhe për gjithë Postribën….

Në këtë takim të pranishëm ishin edhe deputetë të PSD dhe përfaqësues të tjerë politik të cilët u shprehën se të bashkuar do të arrijnë t’i japin fitoren Benet Becit në zgjedhjet e 14 majit…

Banorët e Postribës shprehën mbështetjen e tyre të plotë për kandidatin e PS në zgjedhjet e 14 majit Benet Becin.

Artikulli paraprakÇOBANI, PROFESIONI QË JO TË GJITHË E DUAN
Artikulli tjetërKANDIDATI RROK DODA: PUKA KA NEVOJË PËR NDRYSHIM