Artikulli paraprakMALI I ZI PREZANTON PROJEKTLIGJIN, DERI NË FUND TË VITIT PRITET MIRATIMI I 7 ORARËSHIT NË PUNË
Artikulli tjetërDETAJE TË REJA PËR VENIEN NËN AKUZË TË ZYRTARËVE TË IKMT LEZHË DHE IVMT KURBIN