KANDIDATI I PS, DEKLARON SE PAS 21 QERSHORIT GJITHÇKA DO TË JETË NDRYSHE. Fshatrat Lohe dhe Dedaj, kane qene ndalesat e radhes se kandidatit te Partise Socialiste ne Bashkine Malesi e Madhe. Kandidati Marinaj I shoqeruar edhe nga stafi I tij eshte njohur me problemet qe shqetesojne komunitetin si dhe ka deklaruar se gjithcka do te marre drejtimin e duhur pas zgjedhjeve te 21 Qershorit.

Nga ana tjeter, nuk ka munguar edhe mbeshtetja nga drejtues te PS si dhe banore te zones. Tonin Marinaj, ka hyre ne kete gare me nje qellim te vetem, ti ofroje drejtimin e duhur ketyre banoreve te cilet kane nevoja emergjente kryesisht ne infrastrukture dhe ujsjelles kanalizime

Artikulli paraprakGRUPI I PS: ISUF META NA THA “SHPORRUNI, DO JU DJEG MAKINËN”
Artikulli tjetërKUPA E MBRETIT, BARCELONA FITON NDAJ BILBAOS 3-1