Ish-kryeministri Sali Berisha ka dërguar një rekurs në Gjykatën e Lartë ku kërkon heqjen e masës së sigurisë së “arrestit në shtëpi” ku ndodhet prej 30 dhjetorit të vitit të shkuar.

Pas tre muajsh izolim në banesë, nëpërmjet avokatëve mbrojtëse, Berisha kundërshton ashpërsimin e masës së sigurisë nga detyrim paraqitje dhe ndalim dalje jashtë shtetit ne arrest në shtëpi, të lëna në fuqi nga Gjykata e Posaçme e Shkalles së Parë dhe Apeli i GJKKO. Rekursi është regjistruar 3 ditë më parë më 20/03/2024 ku gjyqtari relator pritet të jetë Sokol Binaj, por ende nuk është caktuar një datë dhe orë për shqyrtimin e rekursit.

Artikulli paraprak‘SHQIPËRIA NË ‘BB-‘ MINISTRI I FINANCAVE TREGON PËRFITIMET NGA VLERËSIMI I STANDARD&POOR’S
Artikulli tjetërSHKODËR, IU GJETËN 1100 FARA KANABISI NË AUTOMJET, NË PRANGA 2 SHTETAS