Ujësjellës kanalizimet në Shkodër kanë bërë të ditur se janë marrë të gjitha masat duke qenë se I gjithë territori i bashkisë Shkodër është përfshirë nga reshjet e shiut. Grupet e terrenit të Ujësjellës Kanalizime Shkodër po monitorojnë situatën

POSTIMI I PLOTË

Territori i Bashkisë Shkodër është përfshirë nga reshjet e shiut/ Pavarësisht intensitetit të herëpashershëm, vëzhgimi i bërë ditën e sotme në rrugët e qytetit tregon se nuk ka patur asnjë problem në asnjë zonë.

Qarkullimi i mjeteve dhe i këmbësorëve ka qenë krejt normal, teksa kanalizimet e ujrave të bardha kanë kryer më së miri funksionin e tyre për evadimin e e ujit të shiut.

Grupet e terrenit të Ujësjellës Kanalizime Shkodër po monitorojnë situatën dhe janë në gatishmëri të ndërhyjnë në çdo rast eventual.

Artikulli paraprakKREDITIMI I EKONOMISË NË VLERËN 16.5 MILIARDË LEKË NË JANAR
Artikulli tjetërTËRMETI APOKALITIK, BANKA BOTËRORE PUBLIKON BILANCIN: MBI 34 MILIARDË DOLLARË DËME VETËM NË TURQI