Bashkia Vau Dejës ka zbukuruar jo vetëm qendrën e qytetit por edhe disa prej njësive administrative, Bushatin dhe Hajmelin duke zgjeruar dekorin e festave edhe në këto dy njësi të mëdha. Kryetari i bashkisë Vau Dejës, Kristian Shkreli tha se festat do të kremtohen me një gjithëpërfshirje në qytet dhe fshatrat e kësaj bashkie.

Në Vau Dejës pritet që në dhjetorin e festave të vijnë edhe qytetarët e kësaj bashkie që jetojnë jashtë Shqipërisë për të kaluar festat në vendlindje me të afërmit e tyre. Ashtu si kudo zbukurimet dhe ndriçimi janë një ftesë për këdo që zgjedh të vizitojë Vau Dejësin gjatë festave dhe zonat turistike të kësaj zone.

Artikulli paraprakPËRMBYLLET PROJEKTI “KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFINJ”
Artikulli tjetërTEOLOGU BESIM BARBULLUSHI LIBËR PËR PROFETIN