Agjencia Kombëtare e Diasporës ka kaluar në varësi të Ministrisë së Jashtme.

‘AKD përgjegjëse për funksionet administrative që lidhen me çështjet e diasporës. Krijimi i Agjencisë si një institucion varësie, do të jetë mbështetje për këtë ministri.’- tha Ministri.

Po ashtu është propozuar zgjatjen e afatit të hyrjes për qëllime turistike për disa shtete.

‘Përfitojnë shtetasit nga Arabia Saudite, Bahrejni, Katari, Omani dhe Tajlanda’- tha Hasani.

Artikulli paraprak“DO TË RESTAUROHET”/ NUK DO TË PRESË VIZITORË PËR KATËR VITE, MUZEU KOMBËTAR MBYLLET DERI NË 2028
Artikulli tjetërLIGJ I VJETËR I PARTIVE POLITIKE, KËRKOHET NDRYSHIM