Mbledhja e qeverise ne Shengjin, diskutimi eshte fokusuar ne keto pika.

Seancat plenare te zhvilluara

Sa interpelanca

Sa mocione me debat

Sa projektligje jane depozituar ne Kuvend, nga te cilat sa prej qeverise e sa prej deputeteve

Prezenca e deputeteve ne seanca plenare, mbledhje grupi e komisione

Takimet e ministrave me deputetet

Sa diskutime ka pasur neper komisione per Buxhetin dhe Paketen Fiskale

Kerkesat per masa disiplinore ndaj deputeteve, sa jane kerkuar e sa jane miratuar

Performanca e deputeteve ne debate publike, diskutime ne seanca e komisione dhe prezenca ne zonat elektorale

Vijimesia e jetes parlamentare pas incidenteve dhe bllokimit te opozites

Ligjet ne Kuvend qe duan shumice te cilesuar, si amnistia e te denuarve per shembull

Artikulli paraprakNDËRMJETËSIMI I MARRËDHËNIEVE KOSOVË-SERBI, BE VIJON PUNËN PËR ZBATIMIN E MARRËVESHJES
Artikulli tjetërLUFTIMET E ASHPRA VAZHDOJNË, BLINKEN NË IZRAEL PËR TË ARDHMEN E GAZËS PAS KONFLIKTIT