AKTUALISHT PO NUMEROHET ZONA E KOPLIKT DHE ZONAT PERRETH TIJ .

Artikulli paraprakKZAZ NR 3 PROBLEME ME PROCESVERBALET
Artikulli tjetërCELA :RRITJE TE VOTAVE PER LSI