AKADEMIA E ARTEVE, SHPALL KRITERET E KONKURSIT .

Akademia e arteve ne Shkoder e hapur prej dy vitesh tashme ka percaktuar kriteret per konkurset e pranimit dhe regjistrimit per vitin e ardhshem akademik. Sipas dekanit Klevis Gjergji  gjate kesaj jave te interesuarit duhet te paraqiten prane akademise se arteve qe te njihen me kriteret e konkurimit i cili mendohet te zhvillohet javen e pare te muajit shtatori
Gjergji ka treguar se as vitin e ardhshem akademik ky universitet nuk do pasurohet me dege te reja por do mbetemi tek keto dege duke qene se jane edhe me te favorshme per tregun e punes
Ky fakultet me tre departamentet e tij kanto, instrumenta dhe pikture ka hapur dyert per te gjithe ata qe mendojne se kane talent dhe mund te jene pjese e akademise se arteve por nderkohe risia qendron ne faktin se ftohen te jene pjese e koNkursit edhe ata qe nuk kane studiuar me perpara ne nje lice artistic por duhet te kene parasysh se nota mesatare ze 30 % vleresimit  ndersa konkurimi vlen 70%. Gjithashtu akademia e arteve ne shkoder nuk do kete dege te reja as vitin e ardhshem por do kete permiresime ne deget ekzistuese gjithashtu vemendja do perqendrohet tek binjakezimet me universitet homologe ne rajon dhe me gjere.

Artikulli paraprakI NXEHTI I DREKËS, RREZIK PËR MOSHAT E THYERA ( Video )
Artikulli tjetërRUSIA E PËRFSHIRË NË RRËZIMIN E AVIONIT