Ne kete takim me drejtoret e shkollave te M.Madhe , drejtori I zyres arsimore Festor Volaj, eshte ndalur tek disa prej udhezimeve qe ka derguar ministria e arsimit dhe sportit, per te gjitha drejtorit arsimore rajonale dhe zyrat arsimore.

Keshtu vecmas nje analize per  mbydhjen e provimeve te matures, kryesisht eshte diskutuar rreth masave paraprake qe kerkohet te merren nga  drejtorit e shkollave, persa I takon infrastruktures se shkollave, si dhe nga udhezimet e marra nga ministria e cila motoja eshte jo dhunes ndaj nxenesve.

Artikulli paraprakTRAGJEDI NË MESDHE, 200 EMIGRANTË TË VDEKUR
Artikulli tjetërEUROPA LEAGUE, SKËNDERBEU MËSON KUNDËRSHTARËT E GRUPIT