TË FTUARIT: EKIPI GABON NË MBROJTJE, DYSHIME PËR GJYKIMIN.

E hëna sportive në Star Plus Televizion, në rubrikën “Star Sport” është ndalur tek zhvillimet e fundit në kampin e Vllaznisë. Kryesisht me të ftuarit është diskutuar gjykimi i ndeshjes Teuta-Vllaznia si dhe gabimet e lojtarëve sidomos në repartin e mbrojtjes. Pikërisht për këtë i ftuar në studio ka qenë Hysen Zmijani dhe Mëhill Shkëmbi. Pjesa e dytë e emisioni i është kushtuar sportit të boksit, ku i ftuar ka qenë Christian Demaj i cili po vijon suksesshëm fitoret në arenën ndërkombëtare dhe trajneri i ekipit të Vllaznisë, Josef Sermi. Star sport do të vijë sërish të hënën me të ftuar specialë dhe të tjera tema për tu diskutuar.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/wlPVV-5aj04″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]