KANDIDATITJA E PD, TAKOHET ME BANORË TË ZONAVE, MERR BESIM PËR ZGJIDHJEN E PROBLEMEVE. Voltana Ademi, kandidatja e PD per Bashkine e Shkodres, ka vijuar turin e takimeve dere me dere me banore te lagjeve Dudas dhe Mark Lula. Gjate ketyre takimeve kandidatja e PD ne lagjen Dudas, u njoh me shqetesimet e banoreve por edhe urimin per fitore.

Me pas ndalesa e radhes ka qene pikerisht ne lagjen Mark Lula, ne te cilen Ademi takoi banoret e zones. Keto takime, vijne ne kuadrin e takimeve dere me dere qe kandidatja e PD-se po zhvillon ne te gjitha zonat e Bashkise se Re te Shkodres duku u njohur me problematikat te cilat do te perfshihen ne zgjidhjen e tyre pas zgjedhjeve te 21 Qershorit.

Artikulli paraprakKETI BAZHDARI MERR MBËSHTETJE NË SHIROKË DHE ZOGAJ
Artikulli tjetërPD HEDH POSHTË INCIDENTIN E NDODHUR NË BËRDICË