Kryetarja e Bashkisë se Shkodres, Znj. Voltana Ademi, ka prezantuar administratorin e njesise Administrative Dajç. Qe nga dita e sotme ne kete pozicion do te jete Z. Gjovalin Darragjati.Ne ceremonine e prezantimit te Administratorit te Dajçit, pervec Kryetares se Bashkise se Shkodres, ishte edhe ish Kryetari i Komunes Z. Arben Gjuraj, deputetja Znj. Irma Kopliku dhe drejtues te tjere te Bashkise se Shkodres, si dhe perfaqesues te komunitetit te Dajçit.

Zonja Ademi gjate fjalës se saj ne prezantimin e Administratorit te Dajçit, u shpreh se ky emërim vjen pas plotësimit te disa kritereve te vendosura, te cilat do te ndiqen për te gjithë administratoret e tjere ne njesite e tjera administrative te Bashkise se Shkodres. Kryetarja e Bashkise Shkoder, gjithashtu garantoi perfaqesuesit e komunitetit dhe administratorin e ri te kesaj zone, se Bashkia e Shkodres do ti kushtoje nje vemendje te vecante kesaj zone

Artikulli paraprakDAR ORGANIZON MBLEDHJEN ME SHKOLLAT E QYTETIT
Artikulli tjetërDEVIJOHET RRUGA “QËNDRESA E 1920”, REAGOJNË BANORËT