ADEMI: TË GJITHË BASHKË MUND TË SJELLIM NDRYSHIMIN E DUHUR. Kandidatja e Partise Demokratike, per Bashkine e Shkodres Voltana Ademi ka vijuar turin e takimeve dere me dere me banore te territorit te Bashkise se Re te Shkodres. E shoqeruar edhe nga drejtues te larte te partisë Demokratike, Ademi eshte ndalur ne fshatrat e Komunes guri I zi. Gjate ketij takimi banoret I kane shprehur problemet qe ato po perballen cdo dite.

I pranishem ne kete takim, Kryetari I Partise Demokratike ne Shkoder, Ramiz Cobaj eshte shprehur se te gjithe duhet te zgjedhin mes se mires dhe te keqes ne 21 Qershor. Nga ana e saj, kandidatja e PD-se Voltana Ademi gjate bashkebisedimit me banoret ka deklaruar se te gjithe bashke mund te sjellin ndryshimin e duhur per Shkodren. Voltana Ademi, eshte ndalur ne fshatin Juban dhe Ganjoll, por edhe ne zona te tjera te komunes Guri I Zi duke I kerkuar banoreve qe vota ne 21 Qershor te jete per Partine Demokratike.