Në mënyrë demonstrative deputetët e PD të thirrur një nga një për të votuar kryetaren e re të Parlamentit, e nominuar nga maxhoranca Lindita Nikolla kanë grisur fletët e votimit.

Ata kanë marrë fletët e përcaktuara dhe i kanë grisur pranë kutisë ku supozohej të hidheshin këto fletë.