Kryeministri Edi Rama, Ministri i Brendshem, Saimir Tahiri dhe Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtise dhe Sipermarrjes, Arben Ahmetaj, duke hyre ne rezidencen qeveritare, ne nje takim me Kryetarin e Kuvendit Ilir Meta dhe Aleatet, ku kane diskutuar ne lidhje me Reformen ne Drejtesi. /r/n/r/nPrime Minister Edi Rama, Albanian Interior Minister Saimir Tahiri and Minister of Economic Development, Tourism, Trade and Entrepreneurship, Arben Ahmetaj, during a meeting with Parliament Speaker Ilir Meta and allies.

Ish-kryeministri Sali Berisha publikon një video me rekordet sipas tij, të qeverisë së drejtuar nga EdiR ama.

Berisha në Facebook: Dështime, vjedhje, droge, krime, eksode, bllokim te integrimit janë disa nga rekordet e zeza te 5 viteve të Kakistokracise! sb