Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Tiranë, një 60-vjeçar, ka rënë aksidentalisht nga akti i tretë, duke gjetur vdekjen.

Sipas Policisë vendore, mësohet se ngjarja ka ndodhur në rrugën “Leka i Madh”, ku në banesë, aksidentalisht është rrëzuar nga kati i tretë dhe ka gjetur vdekjen, D. G., 60 vjeç.

Komisariati i Policisë Nr. 6
Më datë 05. 12. 2018, në rrugën “Leka i Madh”, në banesë, aksidentalisht është rrëzuar nga kati i tretë dhe ka gjetur vdekjen, shtetasi D. G., vjeç 60. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë.