Një farmaci është vjedhur në një fshat të Vlorës.
Hajdutët kanë hyrë në farmacinë fshatit Dukat dhe kanë marrë disa medikamente.Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorit.

Komisariati i Policisë Vlorë
Më datë 29. 08. 2018, gjatë natës, në farmacinë e shtetases Z. B., vjeçe 61, banuese në fshatin Dukat, kanë marrë medikamente të ndryshme. Po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.