Një shqiptar është bërë personazh në mediat në Itali, pasi të dielën në mbrëmje ai është denoncuar nga një vajzë e re, sepse kishte tentuar ta përdhunonte.

Ata ishin në një hotel dhe i riu nga Shqipëria kishte shkuar te dhoma e saj dhe kishte tentuar që ta përdhunonte.

Në këtë moment vajza ka nisur që të bërtasë dhe djali është tërhequr.
Pas denoncimit të kësaj ngjarje në polici nga vajza, i riu me orgjinë shqiptare është arrestuar.