Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish në lidhje me kërkesat e studentëve.

“1/ Deri në 3 të mëngjesit mbrëmë me qindra studentë që më mësynë whatsapin. Mesazhe lloj-lloj, nga më vulgaret tek më prekëset dhe edhe jo pak për të qeshur me zë.

Shumë thoshin s’kanë dalë VKM në Fletore Zyrtare. Por mjafton një klik http://qbz.gov.al dy sy për të parë.“-shkruan Rama në rrjetet sociale.