Haradinaj vizite ne Shkoder. Vendos kurora bashke me kryebashkiaken Ademi tek busti i Isa Boletinit.

Pas kurorave Haradinaj tha se eshte i kenaqur qe ndodhet ne nje qytet si Shkodra qe e ka shpallur Qytetar Nderi ne kohen kur ishte i burgosur.

Haradinaj tha se vazhdon puna per formimin e ushtrise se Kosoves dhe se per kete ka marre mbeshtetjen e partnereve dhe aleateve te huaj.

I pyetur per akuzat se ushtria e Kosoves nuk mund te formohet Haradinaj refuzoi te pergjigjet duke thene se eshte i kenaqur qe ndodhet sot tek Baca Is. Haradinaj do kete nje vizite ne bashkine Shkoder dhe ne nje prej muzeve.