Një aksident ka ndodhur disa minuta më parë në Paskuqan, ku e plagosur ka mbetu një grua.

Sipas një dëshmitari okular fillimisht kanë qenë dy makina policie të cilat janë përplasur me njëra-tjetrën dhe më pas njëra prej tyre ka goditur gruan që ka qenë kalimtare.

Ambulanca ka vonuar më shumë se 40 minuta dhe policët donin ta merrnin me makinë private për ta dërguar në spital.