Prej reshjeve të dëborës dhe ngrirjes së akullit në rrugë është bllokuar pasditen e sotme, autostrada Shkodër – Hani i Hotit.

Kalimi i automjeteve është bllokuar te mbikalimi në fshatin Vrakë.

Pritet ndërhyrja e autoriteteve lokale dhe e borëpastrueseve që të bëjnë kriposjen dhe hedhjen e skorjeve në rrugë për të zhbllokuar si rezultat trafikun.