Ambasadori i Bashkimit Europian Luigi Soreca dhe e ngarkuara me punë e ambasadës amerikane në Shqipëri,

Leyla Moses-Ones po zhvillojnë një takim në Kryeministri me kreun e qeverisë, Edi Rama.

Referuar aktualitetit politik tema e diskutimit mes Ramës dhe ambasadorëve është protesta e opozitës dhe djegia e mandateve nga Partia Demokratike.