Procesi gjyqësor për tre gjyqtarët e Durrësit Kliton Spahiu, Petraq Dhimitri dhe Petrit Ceno është shtyrë.

Shkak për shtyrjen u bë mos njoftimi i Petraq Dhimitrit, pasi gjykata tha se adresa e tij nuk është saktësuar dhe se duhet njoftuar për nisjen e procesit.
Seanca gjyqësore e radhës u la më 5 qershor, ora 9.

Kujtojmë se Petrit Ceno është shkarkuar më herët nga vetting-u.
Gjyqtarët akuzohen për veprën penale “Korrupsion pasiv të gjyqtarëve, prokurorëve apo punonjësve të tjerë të Drejtësisë”.