Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata që duan të përfitojnë viza turistike.

Përmes një postimi në ‘Facebook’ ambasada ka dhënë mesazhin e qartë se vizat duhet të përdoren për vizita tek familjarët apo për turizëm dhe jo për të punuar dhe jetuar në SHBA.

“🇦🇱 | Vizat turistike duhet të përdoren për udhëtime të shkurtra në Shtetet e Bashkuara – si vizitat tek familjarët apo turizëm. Kjo kategori vize nuk është për të punuar, ndjekur shkollën apo për të jetuar në Shtetet e Bashkuara.

Sigurohuni që jeni duke ndjekur rregullat e vizës kur jeni duke udhëtuar në SHBA!’, shkruan Ambasada e SHBA-ve në ‘Facebook’.

Vizat Ambasada