Prodhuesi Caviar sjell një 3310 të praruar me krerët e dy presidentëve për 2350 euro.Javën e ardhshme, Presidenti i SHBA Donald Trump do të përballet me Presidentin rus Vladimir Putin në Helsinki.

Nëse doni të festoni këtë moment të veçantë me një telefon me funksion të artë, më në fund mund ta bëni.Prodhuesi Caviar sjell një “telefon Putin-Trump me figurat e tyre të stampuara prapa këtij telefoni”, edicionin e Nokia 3310 për 2 mijë e 740 dollarë amerikan.

Përveç krerëve të dy presidentëve mund të gjenden në telefon të artë edhe imazhi i një pëllumb me një degë ulliri në sqep – një simbol i paqes ndërkombëtare, siç shpjegoi vetë Caviar në faqen e tij të internetit.

Caviar ka publikuar gjithashtu një 3310 kuarte me 2200 euro në takimin e Trump dhe Putin në kontekstin e samitit G-20 në Hamburg . Më parë, ka pasur një iPhone 6 në dizajnin e Putinit për 2800 euro.